Flori de Revelion
Buchete de mireasa

Flori de Revelion

Flori de Revelion, Odată cu apropierea Crăciunului, probabil că v-ați gândit deja la sărbătorile de Anul Nou. Dacă ți-ai chemat familia pe la tine sau vrei să îi mulțumești unei alte gazde, unele flori de Anul Nou ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a condimenta procesul.

Uneori este ușor să cazi în capcana de a merge înainte cu unele dintre buchetele de Crăciun care încă se ascund în jurul florăriilor în această perioadă a anului.

Cu toate acestea, Revelionul are foarte mult un stil propriu. Este, de asemenea, o oportunitate de a marca o schimbare. De la modele de Crăciun mai strălucitoare, la a încerca flori puțin mai simple și mai subevaluate. De ce? Pentru a adăuga un pic de contrast cu Crăciunul.

Indiferent cât de frig ar putea fi afară, există câteva tipuri diferite de flori pe care le-ați putea alege, care vă vor oferi cel mai bun început de an 2021.

Flori de Revelion

Trandafirii – Să fim sinceri, trandafirii funcționează în aproape orice situație. Câțiva trandafiri albi sau roșii, sau o combinație a amândurora, ar putea fi o modalitate perfectă de a sărbători începutul anului 2021. Trandafirii sunt sinonimi cu eleganță și emoție. Dacă doriți să adăugați puțin din asta la o petrecere, atunci nu există cu adevărat nici o floare mai bună pentru tine!

Crini – Cu petalele lor răspândite care se deschid ca spray-ul șampaniei la miezul nopții, crinii sunt o alegere fantastică pentru a întâmpina pe cineva în 2021. Prin intermediul crinilor albi în special, este ușor să vezi cum acestea ar putea fi cea mai bună surpriză cu care să începi anul.

Narcise – Așa este, floarea nașterii în luna decembrie este o alegere excelentă de floare pentru noul an. Este posibil ca anul precedent să se apropie de sfârșit, dar asta nu înseamnă că nu mai are nicio bunătate de oferit.

Ghiocei – Picăturile de zăpadă, ghioceii, sunt de obicei primele flori care apar după cea mai rece parte a iernii. Din acest motiv, sunt printre cele mai bune flori pentru a marca începutul unui nou an și odată cu acesta, noul ciclu al anotimpurilor.

Acestea sunt doar câteva dintre florile cu care i-ai putea surprinde pe cei dragi când va sosi sfârșitul anului. Deși v-am recomandat o abordare mai simplă a alegerilor de flori de buchet, nu vă fie teamă să faceți lucrurile în felul vostru. De exemplu, adăugarea de șampanie în aranjamente, pentru a adăuga o notă de acea senzație unică de Revelion.

Florăria Flori de Lux, magazin de cadouri și flori de lux în București

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro