Idei pentru masa de Craciun 2020
Aranjamente florale,  Craciun,  Florarie online,  Flori si sarbatori

Idei pentru masa de Crăciun 2020

Idei pentru masa de Crăciun 2020, Cauți idei de decorare a mesei de Crăciun? Puneți mâncarea, prietenii și familia în centrul festivităților cu aceste superbe idei de decorare a mesei de Crăciun. Avem piese centrale variate, pentru decorațiuni de masă de Crăciun, care se vor potrivi cu orice stil.

Și indiferent de cum ar putea arăta Crăciunul 2020 în „noul normal”, poate fi totuși o ocazie de a te îmbrăca frumos și elegant – chiar dacă sunt mai puțini oaspeți.

Având o mare parte din sezonul festiv în jurul mâncării și băuturilor, nu este de mirare că cina de Crăciun este un punct culminant pentru majoritatea dintre noi și o mare parte a sărbătorilor. Așadar, asigurați-vă că profitați de această ocazie pentru a vă arăta abilitățile de stil și pentru a crea o masă magică pentru a vă impresiona cu adevărat oaspeții!

Idei pentru masa de Crăciun 2020

Bun venit natură. Aduceți verdeață la masă. Mai mult ca oricând căutăm modalități de a ne conecta cu natura. Creați o scenă de Crăciun, de bucurie naturală, plină de verdeață adunată transformată în aranjamente frumoase de-a lungul mesei de cină. Pachețele cu ierburi parfumate și frunze dulci deasupra mesei folosind sfori de grădină, care pot scala toată lungimea mesei pentru a adăuga atât decor, cât și parfum. Folosește plante în ghivece și crengi așezate cu grijă în unele locuri pentru a lega alte elemente ale naturii la masă.

Setați tonul cu o paletă de culori cenușii . Stilizați o masă plină cu frunziș și texturi tonifiate pentru a crea o esență primitoare, întemeiată, pentru sărbătorile dvs. festive. O paletă de culori cenușii ajută la evitarea copleșirii scenei, oferind o schemă de decorare elegantă . Așezați masa cu vesela și sticlărie, intercalate cu frunze festive drapate și în ghivece, muguri și crenguțe. Simplu, sofisticat și elegant.

Decorează cu nuanțe calde și primitoare – Atrageți oaspeții la masă cu o atracție atrăgătoare de nuanțe festive. Distrați-va cu o sală de mese decorată în culori bogate, condimentate, de dud și auriu. Pentru a evoca esența și spiritul Crăciunului. Îmbrăcați masa cu veselă simplă și așezați un aranjament de Crăciun în mijloc pentru a adăuga o notă reconfortantă a naturii.

Idei pentru masa de Crăciun

Adăugați finețe prin flori – Nu subestimați puterea florilor și nu trebuie să fie prea festive pentru a face în continuare o impresie corectă. Optați pentru flori frumoase de hortensie. Pentru a crea o piesă centrală îndrăzneață, care nu este deosebit de festivă și totuși funcționează. Indiferent de aranjamentul floral pe care îl preferați, păstrați-l în aceeași paletă de culori ca și schema dvs. de decorare pentru a-l îmbina perfect.

Acestea fiind spuse, sperăm că o să vă fie de ajutor ideile noastre 🙂

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Cauți aranjamente pentru masa de Crăciun? FlorideLux le-a pregătit pentru tine!