Acest blog a fost conceput din dorința de a aduce lumea florilor mai aproape de tine. Flori de Lux este compania care a reușit să pună bazele uneia dintre cele mai importante florării online din prezent, devenind astfel un etalon în piața de profil.

Motto-ul companiei reprezintă promisiunea pe care o facem clienților noștri: Petale de Viata, Alaturi de tine in orice moment și pentru că la început, FlorideLux a fost doar o afacere de familie, știm cât de important este să ai pe cineva alături atunci când ai nevoie. Asta facem noi: suntem aici pentru tine cu un gând, o urare, o floare. Ne mândrim cu vastul portofoliu de clienți mulțumiți și fiecare filă nouă a sa reprezintă o altă provocare. Nu ne limităm la un trecut în care ne-am atins obiectivele, ci visăm la un viitor glorios, parfumat cu vise și culori florale!

Ce ne dorim? Vrem ca fiecare persoană care ajunge în pragul florăriei noastre online să pătrundă în ea și să o iubească la fel de mult cum o facem noi. Ne dorim ca serviciile oferite să aducă zâmbete pe chipul tuturor și ca FlorideLux să fie nelipsit evenimentului tău pentru că FlorideLux nu e doar o florărie online: e o lume magică pe care o vei trăi doar dacă te arunci cu totul în brațele sale. Parfumul florilor te va cuprinde și, încă de la prima vedere, vei ști că nu există o altă companie la fel. Țintim către succes, investim timp, emoții și sentimente, iar apoi le livrăm la ușa ta pentru o experiență pe măsură! Cu FlorideLux fiecare client e mulțumit!

De ce FlorideLux? Compania îți oferă la fiecare pas zeci de beneficii să o alegi: începând cu discount-uri de fidelitate și până la avantaje ce pun clientul pe primul plan. Ne referim aici la: metode de comandă și plată ușor accesibile, poză martor înainte de livrare, SMS-uri de confirmare a livrării în timp real, ba chiar și o garanție a produselor. Mai exact, în cazul în care clientul va fi nemulțumit de produsul său, atunci va primi banii înapoi.

Considerăm că o companie de succes este o companie care pune accentul pe clienți, iar de aceea noi ne bucurăm să le facem tot timpul pe plac!