Coronițe de Crăciun
Aranjamente florale,  Cadouri,  Flori si sarbatori

Coronițe de Crăciun

Coronițe de Crăciun, Ce se întâmplă de Crăciun? Este momentul în care îți umpli casa cu toată magia și veselia sezonului!

Tradiția de a face coronițe în lunile mai reci datează cel puțin din epoca romană, când casele erau pline de verdeață pentru a sărbători solstițiul de iarnă. De-a lungul anilor, pinii și brazii au ajuns să fie văzuți ca reprezentând viața veșnică a lui Hristos – în timp ce fructele stacojii reprezentau coroana de spini și picăturile de sânge ale lui Hristos.

Idei Coronițe de Crăciun

Coroniță de pădure magică – Uniți mai multe ramuri de brad cu ajutorul unei sârme subțiti și lipiți-le cu adeziv pe o formă rotundă de lemn, de cerc. Stropiți adeziv pe toată coroana, apoi presărați cu zăpadă artificială. Agățați un cârlig robust și bucurați-vă toată iarna!

Coroniță din globuri colorate, roz și verde – Arătați-vă adevăratele culori cu această coroniță de ornamente îndrăzneață. Alegeți nuanțe luminoase într-o varietate de dimensiuni de ornamente pentru un adevărat spectacol de culori.

Coronița ghiocel – Punem pariu că nu credeai că bilele din spumă de poliester ar putea fi atât de frumoase. Pentru a face un design WoW, folosiți doar adeziv fierbinte pentru a aplica bile din spumă de poliester pe o formă de coroană. Odată ce sunt uscați, completați aspectul cu o fundă roșie și o sârmă pentru agățat.

Coroniță de zână fermecată – Atenție: agățând această coroană magică pe ușa din față, veți face ca niște oaspeți mici ai casei (spiriduși și zâne 🙂 ) să se simtă ca acasă. Împodobiți o coroniță simplă din brad cu îngerași albi și argintii, presărați cu zăpadă.

Coroniță naturală înghețată – Rotunjiți bețișoare, crenguțe și conuri de brad, si lipiți-le pe o coroană de spumă. Pentru un efect de zăpadă, aplicați un strat ușor de vopsea albă spray și puțin glitter.

Dacă nu aveți timp pentru a realizat astfel de coronițe, noi, FlorideLux.ro livrăm surprize oriunde în România și vă ajutăm să răspândiți magia Crăciunului !

Alege Coronița de Crăciun perfecta de FlorideLux!