Top 5 Crăciunițe cadou
Cadouri,  Craciun,  Florarie online,  Flori si sarbatori

Top 5 Crăciunițe cadou

Top 5 Crăciunițe cadou, Știați că partea spectaculoasă și colorată a unei Poinsettia sunt de fapt frunze modificate numite „bractee” și nu flori așa cum cred majoritatea oamenilor?

În America Centrală, Poinsettia este deseori numită „Frunză de flacără” care descrie aceste frunze luminoase, modificate de roșu. De-a lungul anilor am văzut Poinsettias evoluând de la soiul roșu tradițional la alte culori, inclusiv alb, crem, roz, pestriț și multe altele.

Top 5 Crăciunițe cadou pe care să le oferi iarna asta

Crăciunița poinsettia cadou, îți recomandăm această planta specială de Crăciun, un adevarat simbol al sărbătorilor de iarnă! Crăciunița plantă este așezată într-o cană decorativă neagră, cu mesajul super distractiv #awesome.

Aranjament Crăciun, comandă online cadoul perfect de Crăciun! Crăciunița va fi livrată în cana de Crăciun, pentru un cadou festiv și vesel! Perfect pentru acasă sau la birou!

Crăciuniță flori de lux, un cadou special, care îi va atinge inima cu ocazia Crăciunului. Trimite-i urări calde și multe îmbrățișări cu noul nostru cadou perfect pentru Crăciun! Crăciuniță floare la ghiveci (30 cm), livrată în pungă FlorideLux și decorată cu o fundă imensă de catifea.

Aranjament crăciuniță aurită, cadou pentru sărbătorile de iarnă. Un aranjament de Crăciun deosebit, creat pe un ghivecel din ceramică roșu. Detalii aurii, în care am așezat o crăciuniță splendidă, brad natural, thuja, decorațiuni din lemn naturale pudrate cu praf auriu sclipitor.

Drumul spre casă: aranjament Crăciun cu ciocolată, brad, bomboane crăciunițe și ilex! In cea mai fermecătoare găletuță cadou. Este cu siguranță cadoul ce va aduce zâmbetul pe buze celor dragi, acasă. Aranjamentul este încântător, parfumat și delicios! Conține bomboane ciocolată premium Valentino 90 g, acadele de pom, brad fresh și o crăciuniță cadou

Crăciunițele nu sunt doar pentru sărbători!

Vă puteți păstra floarea Crăciunului pe tot parcursul anului! Nu fertilizați Poinsettia în timp ce înflorește, dar în primăvară, în timp ce planta crește, începeți să hrăniți planta o dată pe lună cu orice produs vegetal solubil în apă.

Frunzele noi ar trebui să înceapă să apară la aproximativ șase săptămâni după încetarea înfloririi. Puteți repota poinsettia într-o oală puțin mai mare în primăvară. Folosiți doar pământ obișnuit în ghiveci în timp ce repotați și bucurați-vă!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Crăciunițe îngrijire, de la specialiștii FlorideLux!