Trandafiri criogenati

Trandafiri criogenati

Trandafiri criogenati este un termen foarte la moda in Romania, un produs foarte cautat si potrivit precum cadou in tendinte 2017-2019. Cea mai varianta gama de trandafiri obtinuti prin criogenare, cele mai bune preturi, livrare gratuita oriunde! Trandafirii de acest tip nu sunt de fapt „criogenati” in adevaratul sens al cuvantului, ci termenul corect este conservare. Criogenarea este prezervarea prin gaz sau inghetare, in functie de tehnica folosita, insa aici nu este cazul. Trandafirii naturali sunt conservati prin tehnici horticole si floricule ce au la baza tipul de tija si de petala care permite aceasta procedura. Trandafirii naturali sunt conservati cu un amestec de glicerina si alte substante chimice nedaunatoare oamenilor, ce permite pastrarea lui fix in aceasta stare pana la 25 de ani, fara udare, taiare la codita sau alte ingrijiri speciale. Practic specialistii in domeniu au reusit sa „inghete” timpul pe splendidele petale ale trandafirilor, avand precum inspiratie faimoasa poveste „Frumoasa si Bestia” by Disney.

Trebuie sa vezi: Trandafir care rezista 25 de ani

Trandafirii criogenati se mai numesc sau mai sunt cunoscuti si sub numele de trandafiri conservati, trandafiri nemuritori, trandafiri eterni, enchanted roses sau trandafiri „Beauty and the Beast”. Denumirile sub care sunt cunoscuti sunt extrem de variate, insa frumusetea lor este unica si incomparabila, de fiecare data, fiind recunoscuta cu usurinta de ochii unei femei indragostite. Un astfel de trandafir este adesea oferit pentru a exprima iubire, apreciere, loialitate, pasiune.

Vezi preturile pentru trandafirii criogenati

Trandafiri criogenati – modele design floral

Trandafirii conservati in acest mod pot fi cumparati sub mai multe forme, respectiv:

 

trandafiri criogenati
Trandafirii criogenati sunt un cadou rafinat si elegant, foarte apreciat de persoanele cu gusturi foarte bune si care au vazut foarte multe lucruri in cariera si viata lor. Acest trandafir impresioneaza prin prezentarea impecabila in suport de sticla si baza de lemn, are un aspect catifelat si cel ami important are in spate o poveste, un basm unic ce reuseste sa vorbeasca despre iubire si celor mai intangibile suflete. Cadouri de lux din trandafiri nemuritori criogenati

Nu uita ca oferim livrare trandafiri criogenati in Bucuresti, in Brasov si livrare trandafiri in toata Romania!!!!

Specialistii FlorideLux, cea mai buna florarie online din Romania, au creat o varietate de peste 100 de modele unicat ce au in prim plan trandafirii criogenati, in culori diverse si variate. Doar in floraria noastra ai de unde alege, te poti inspira pentru un produs personalizat (pe care il putem face pentru tine fara probleme) si poti cumpara cu maxima incredere pentru ca:

  • ai cele mai bune preturi
  • ai livrare gratuita oriunde in Romania
  • primesti poza martor inainte de livrare
  • poti atasa o felicitare de lux, cu un mesaj special
  • ai variate si flexibile metode de plata
  • poti veni sa vezi cu ochii tai frumusetea acestor produse in showroom FlorideLux Bucuresti (Bd. Iuliu Maniu nr.7) sau floraria FlorideLux Brasov (str.Zizinului nr.3)

Daca esti in dubiu pentru alegerea unui trandafir criogenat pe care sa il oferi cadou mai departe, nu e cazul! Te asiguram ca este un cadou cu totul deosebit, unul care ascunde multe sentimente si trairi speciale. Atunci cand oferi un astfel de cadou, poti fi sigur ca destinatara sau destinatarul vor ramane pur si simplu fara cuvinte! Nu uita ca acest tip de produs este un cadou perfect chiar si pentru barbati! Poti alege trandafirul criogenat in cupola auriu, negru sau albastru, pentru un plus de originalitate si asociere cu personalitatea masculina.

Un alt produs de lux pe care vi-l recomandam cu tot dragul este aceasta inima tridimensionala din trandafiri conservati rosii, un best seller absolut pentru toti indragostitii interesati de un cadou etern, cu totul altfel! Inima este creata di 65 de trandafiri conservati si poate fi pastrata in aceasta forma pana la 25 de ani!!! Este WOW!


Galerie foto emotiile oferite de trandafirii criogenati:

Flori care rezista foarte mult timp

Flori pentru iubita 2018

Trandafirii criogenati online

Cupole de sticla cu trandafir criogenat