Florarie online

Top 10 motive – franciza florarie

Top 10 motive – franciza florarie – ti-am pregatit pentru astazi un top 10 motive pentru care este mult mai usor sa iti deschizi o afacere florarie in sistemul unic de francizare de la FlorideLux, in loc sa incepi totul de la 0 singur.

Citeste si: Florarii francize

Studiile internationale ne spun ca peste 90% dintre afacerile initiate pe cont propriu, fara cunostinte suficiente de industrie esueaza. In contrapartida, afacerile incepute in sistem de franciza, alaturi de un grup si un brand puternic, cu sharing de know-how, genereaza la nivel mondial o rata de succes de peste 95%.

Franciza FlorideLux este primul pachet de tip francizare din Romania pentru industria de floristica. Franciza are deja proof of concept in Bucuresti (Calea Mosilor 209), Brasov (Zizinului 3) si Cluj Napoca (bd.21 decembrie 1989 nr.19). Te invitam sa descoperi mai jos top 10 motive – franciza florarie. Asteptam cu interes intrebarile tale legate de aceasta oportunitate extraordinara de afacere pe email corporate@floridelux.ro sau la telefon 0372740106 interior 100. Avem oferte speciale la franciza FlorideLux pana la finalul anului!

Blog post Marius Dosinescu in ca va povesteste mai multe despre franciza noastra: Florarie in franciza

Top 10 motive – franciza florarie

Motivul 1 – inveti mai repede si ai siguranta ca inveti bine! atunci cand incepi un business nou, trebuie sa stii multe despre industrie, despre furnizori, despre preturi, despre pozitionare, despre clientela, despre calculul pretului de vanzare, despre autorizatii florarie necesare, despre recrutare, actiuni administrative etc. In sistemul de franciza toate aceste lucruri si training-ul sunt incluse in pachetul initial.

Motivul 2 – perisabilitatea. Unul dintre riscurile majore ale business-ului cu flori este perisabilitatea. In sistemul de francizare FlorideLux vei invata tehnicile noastre specializate prin care perisabilitatea va fi foarte scazuta, eficientizand cheltuielile si pierderile.

Motivul 3 – vanzarile. In cazul florariilor, vanzarile merg de la sine in perioadele aglomerate – 1- 8 martie exemplu – insa adevarata arta a unui business florarie de succes este sa ai clientela constanta si valoroasa tot timpul anului. Vei invata in sistemul de franciza cum sa atragi clientii, cum sa ii convertesti si cum sa ii pastrezi, astfel incat sa nu ai fluctuatii mari in vanzari / venituri.

Motivul 4 – recrutarea. Florariile sunt business-uri cu grad mare de risc datorita personalului specializat de care depinzi. In franciza FlorideLux inveti cum sa iti recrutezi personalul corect, cum sa obtii loialitate si performante de viteza de lucru / creativitate si cum sa ii trainuiesti.

Motivul 5 – brandul. Construirea unui brand puternic de floristica, asa cum este FlorideLux, poate dura ani de zile. Pozitionarea, mesajul, recunoasterea, clientela loiala, valorile de brand trebuie construite in timp, transmise si comunicate corect prin mesaje de marketing si actiuni punctuale care sa dovedeasca clientilor profesionalism si seriozitate. Brandul FlorideLux este cel mai recunoscut si indragit brand la nivel national de floristica si design floral, avand o vechime in piata de peste 13 ani de zile.

Motivul 6 – preturi preferentiale la marfuri. Atunci cand vei intra in sistemul nostru de florarie in franciza vei avea acces la marfuri extraordinar de frumoase, care te vor ajuta sa iti pui perfect in valoare creativitatea si talentul floristic. Cutii de flori pretioase, cosuri, vaze, felicitari elegante, cadouri inedite, flori, plante, ambalaje buchete, panglici personalizate – totul pentru ca tu sa poti oferi clientilor produse impecabile.

Motivul 7 – cheltuieli controlate. Lucram impreuna constant si cu rabdare sa investesti in actiuni punctuale, care iti vor aduce return on investment. Te vom invata si te vom indruma sa te incadrezi in bugetul de investitii recomandat, alaturi de rulajul indicat. Este absolut esential sa ai alaturi de tine un partener cu un bagaj de cunostinte in domeniul financiar / fiscal, astfel incat sa nu ai pierderi si sa poti produce profit intr-un timp rezonabil, conform prezicerilor.

Motiv 8 – tehnologie. Alaturi de noi ai acces la soft-uri specializate, dezvoltate intern de catre programatorii nostri care te vor ajuta in organizarea activitatii si in controlarea intregului proces de productie, stock management si financiar / contabil. Suntem cea mai tehnologizata florarie din Romania, mizam pe eficientizarea activitatii prin proceduri IT simplu de folosit, soft-uri pe intelesul oricui gandite si create sa te ajute.

Motiv 9 – clientela deja formata si marketing. FlorideLux este un brand foarte puternic, cunoscut la nivel national. Avem clienti care vor veni special catre tine pentru ca esti in reteaua FlorideLux, plus vei primi si comenzile online din arealul tau. Astfel ai un flux de incasari deja asigurat si expunerea de marketing necesara (esentiala!) sa iti faci cunoscuta locatia. Primesti in pachetul de franciza expunere de adresa si date de contact pe website, marketing, promovare, tot ce ai nevoie pentru a te pozitiona corect si rapid in mintea clientilor tai drept cea mai buna florarie din zona – FlorideLux!

Motiv 10 – familie. Noi gandim, ne comportam si actionam precum o familie. Ne dorim binele reciproc si lucram impreuna sa crestem. Daca vrei sa faci parte din aceasta familie sincera, deschisa si extrem de loiala unui scop comun (cea mai mare retea de florarii din Romania) atunci te asteptam cu mare drag! Contacteaza-ne astazi la telefon 0722237373 sau pe email corporate@floridelux.ro.  Semneaza contractul inainte sa il semneze concurenta ta!

Francize florarii FlorideLux deja deschise:
❤️Bucuresti – Calea Mosilor 209 https://www.facebook.com/florariadelu…
❤️Brasov – Str. Zizinului nr.3 https://www.facebook.com/florariebrasov/
❤️Cluj Napoca – bd. 21 decembrie 1989 nr. 19 https://www.facebook.com/clujflorarie/