Buchete de mireasa

Modele buchete mireasa 2016

Modele buchete mireasa 2016 – pentru ca deja am intrat in sezonul nuntilor si am inceput sa vedem prin florarii din ce in ce mai multe mirese superbe si miri indragostiti, ne-am gandit ca este momentul perfect sa facem si un top 10 cu modele buchete mireasa 2016. Aceste modele sunt alese din portofoliul FlorideLux, sunt realizate si fotografiate in studioul nostru si create in concordanta cu trendurile in nunti 2016 din Romania.

Ce se poarta la nunti in 2016?

Buchetele de mireasa care se poarta in 2016 pun foarte mare accent pe combinatia de culori aleasa, care trebuie sa fie foarte eleganta, simpla si placuta, dar si pe frumusetea in sine a florilor, care nu trebuie aglomerata de alte verdeturi sau decoratiuni fara sens. Modele buchete mireasa 2016 aduc in prim plan mireasa moderna, insa care are un simt estetic accentuat, care adora natura si frumusetea irezistibila a florilor.

modele buchete mireasa 2016

Cele mai solicitate flori pentru nunti 2016 sunt bujorii, trandafirii, lacramioarele si liliacul. In continuare se poarta nuantele vintage, pastelurile prafuite sau albul impecabil, nuante foarte romantice si feminine. De asemenea, sunt foarte solicitate si combinatiile de culori tip serenity blue si rose quartz, culorile anului 2016 conform Pantone.

Lumanarile de nunta trebuie sa fie neaparat in tandem cu buchetul de mireasa si cel de nasa, aranjamente florale asortate si extrem de elegante, frumoase. In 2016 se poarta lumanari de nunta scurte.

Flori de nunta 2016

Modele buchete mireasa 2016 – top 10

Am facut o selectie de cele mai frumoase buchete de mireasa 2016 special pentru tine! Daca esti interesata de pretul buchetelor de nunta, este de ajuns sa dai click pe oricare dintre pozele de mai jos si vei fi redirectata catre pagina speciala a produsului, care contine florile din buchet, numar fire floare si pretul special pentru tine. Este bine de stiut ca in florariile FlorideLux poti beneficia de discount suplimentar de 10% daca ai cont inregistrat si esti abonat(a) la newsletterul nostru SAU poti beneficia de 20% discount daca esti posesor sau posesoare a cardului FlorideLux: card fidelitate FlorideLux.

In cazul nuntilor, pentru ca stim ca este un eveniment atat de important pentru fiecare mireasa in parte, beneficiezi de consultanta gratuita in alegerea celor mai potrivite flori de nunta pentru locatie, dar si pentru bugetul tau. Este de ajuns sa mergi intr-una dintre florariile FlorideLux din Bucuresti, Cluj sau Brasov pentr a discuta cu consultantii nostri sau pentru a te uita in cataloagele noastra sau poti comanda oricand online buchete de mireasa.

Locul 10 – buchet de mireasa lalele si frezii

modele buchete mireasa 2016 locul 10

 

Locul 9 – buchet de mireasa din bujori si trandafiri

modele buchete mireasa 2016 locul 9

Locul 8 – buchet de mireasa mix de flori

modele buchete mireasa 2016 locul 8

Locul 7 – buchet de mireasa liliac si levantica

modele buchete mireasa 2016 locul 7

Locul 6 – buchet de mireasa flori mov

modele buchete mireasa 2016 locul 6

Locul 5 – buchet de mireasa frezii si trandafiri roz

modele buchete mireasa 2016 locul 5

Locul 4 – buchet de mireasa apus de soare

modele buchete mireasa 2016 locul 4

Locul 3 – buchet de mireasa nuante somon

modele buchete mireasa 2016 locul 3

Locul 2 – buchet de mireasa trandafiri speciali si musetel

modele buchete mireasa 2016 locul 2

Locul 1 – buchet de mireasa frezii albe si dantela

modele buchete mireasa 2016 locul 1