Proiecte speciale cu flori

Locuri de munca florar

Locuri de munca florar sau florist – citeste aici tot ce trebuie sa stii despre cea mai frumoasa si creativa munca din lume! Loc de munca florar

Nici un job de pe pamant nu e ca un pat de trandafiri… Dar este una care e cam aproape de aceasta zicala… La propriu! Floristul sau florarul este persoana care in fiecare zi ingrijeste, aranjeaza si vinde flori. Cu siguranta oricine a curatat si a aruncat cateva flori intr-o vaza pentru acasa sau la birou, pana acum… insa munca unui florar e mult mai complexa, iar realizarea de buchete si aranjamente florale la nivel profesional are nevoie de multa implicare, rabdare, cunostinte specifice si creativitate.

Care sunt caracteristicile unui florar bun?

locuri de munca florar

Un loc de munca interesant, care te solicita fizic si psihic, zi de zi, in cel mai frumos mod posibil. Jobul de florar este tipul de activitate care iti ofera satisfactii imediate, vezi si faci parte la bucuria clientilor, vezi cum florile ingrijite de tine rezista, te implici si esti activ. Creativitatea este incurajata atunci cand lucrezi ca florist, trebuie sa balansezi culorile, texturile si sa combini frumos florile.

Locuri de munca florar

Pentru a ocupa un post de florar, poti sa te reprofilezi de la alt job, prin cursuri decorator floral SAU prin capatarea de experienta la locul de munca / ucenicie. Florariile FlorideLux (cu locatii in Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Constanta) angajeaza florari si ofera pregatire la locul de munca.

Loc de munca florar FlorideLux

Iata anuntul:

Florari cu experienta in Bucuresti

Floraria FlorideLux.ro cauta cei mai buni florari din Bucuresti, pasionati, atentie si iubitori de frumos. Oferim salariu foarte bun, stabilitate, program convenabil si multiple beneficii.

Ce cerem:

  • sa cunosti bine florile
  • sa stii sa le ingrijesti
  • sa stii sa faci buchete pe rotund si pe inaltime,
  • sa creezi aranjamente pe rotund si inaltime
  • lumanari de nunta si botez
  • buchete de mireasa
  • ansambluri de plante.

Pentru cei la inceput de drum oferim specializare la locul de munca.
Locatie: Sector 6, Bucuresti

Suna la 0372 740 106

Daca iti doresti un loc de munca precum florar, ai toate avantajele necesare! Trebuie doar sa incepi! Munca unui florar implica foarte multe activitati care iti vor trezi la viata creativitatea si iubirea pentru plante, natura si arta. Ai toata sustinerea necesara din partea adevaratilor specialisti din domeniu.

Florarie online Arad

Cum se face un buchet de flori?

Cursuri Flori de Lux

Motive sa te inscrii la curs florist

Florar decorator: ucenicie sau cursuri de florar?

Top 3 combinatii florale cu care nu dai gres in florarie