Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite
Florarie online,  Flori si sarbatori

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite, Goana dupa cumpărături pentru femeile din viața noastră, indiferent de perioada anului, poate fi stresantă. Ziua Îndrăgostiților pune și mai mare presiune pe noi.

Cine nu simte un mic factor de intimidare, fie că vrea să cumpere cadou pentru soție, prietenă, soră sau mamă? Cu toate acestea, nu este nevoie să vă îngrijorați în timp ce căutați cadourile care se potrivesc cel mai bine femeilor speciale din viața voastră.

De la mici atenții și băuțuri pe care le va păstra pentru totdeauna, până la piese iconice pe care le va avea în colecția ei pe viață, iată idei de cadouri care o vor impresiona.

Kit floral – Trimite-i un cadou floral și încurajează-o să devină și mai smart cu el! Un kit floral pentru a crea singură un aranjament frumos, realizat din florile ei preferate.

Ceva roz pentru toată ziua – Dacă aveți dubii, un buchet de trandafiri multicolori îi va plăcea cu siguranță iubitei tale!

Kindle – Pentru iubitoarea de cărți, un cititor electronic impermeabil poate fi potrivit. Astfel, Valentina ta poate continua să întoarcă paginile pentru o lungă perioadă de timp.

Decor trandafiri eterni Black Velvet – Un cadou cu adevărat inedit: trandafiri negri! Nu numai ca este o culoare deosebită, dar sunt trandafiri care se vor menține pentru cel puțin 20 de ani!

Trandafirii își mențin forma actuală pe o durată îndelungată, de până la 25 de ani, fără a necesita îngrijiri speciale. Decorul conține o cupolă elegantă 20 cm, 3 trandafiri criogenați negri, decor frunze și petale criogenate.

Idei pentru Valentine’s Day Ce cadou îi poți cumpăra persoanei iubite

Trandafiri și ciocolată delicioasă, perfecte pentru a fi oferite persoanei iubite cu ocazia celei mai romantice zile din an!  Pachetele FlorideLux au fost create special pentru persoana iubită, din buchete trandafiri și ciocolată, praline delicioase!

Praline de ciocolata Love Me, bomboane belgiene de cea mai bună calitate, împachetate într-un ambalaj de inspirație romantică. 

Prăjiturele personalizate – Îi puteți personaliza iubitei de 14 Februarie anumite prăjiturele, în forme care vă reprezintă pe amândoi: forme de inimă pentru iubire; înghețată pentru pofticioși; avion pentru iubitorii de călătorii sau ochelari de vedere pentru intelectualul din relație.

Clasa de gătit online – În acest an s-ar putea să căutați un cadou de experiență care să nu implice ieșirea din casă, iar această clasă de gătit online ar putea fi perfectă. În general cursurile online acoperă o varietate de tehnici, feluri de mâncare și arome de care vă veți bucura să le faceți împreună.

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate
Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro