Fotocarti personalizate de calitate
Cadouri

Fotocarti personalizate de calitate

Fotocarti personalizate de calitate, la preturi foarte bune, in oferte adresate atat profesionistilor, cat si clientilor fara experienta fotografica. Fotocartile sau albumele fotografice personalizate nu sunt o moda, ci o necesitate, la evenimente deosebite sau de zi cu zi.

Fotocarti personalizate de calitate – Ce sunt acestea?

Fotocartile sunt forma evoluata a albumelor de altadata, in care fotografiile digitale se imprima prin tehnici speciale pe o hartie de inalta calitate. Apoi, se asambleaza in colaje artistice, in functie de cronologie, tema, dinamica, alaturi de texte sau stickere, la alegerea clientului. Coperta este in intregime personalizata, materialul acesteia putand varia de la plexiglas, carton, pana la piele naturala sau ecologica.

O fotocarte de calitate presupune rezistenta legaturii, aspectul paginii imprimate, bunul gust al lucrarii si potrivirea ei la continutul fotografiilor. Redimensionarea fotografiilor, pozitionarea in pagina, rezolutia la care se tiparesc, materialele de inalta calitate vor asigura o experienta incantatoare.

Fotocarti personalizate de calitate
Album foto accesibil tuturor

Un alt aspect important pentru clienti este timpul de preluare, executie si livrare a albumului, mai ales in contextul evenimentelor. Ne referim la albume de nunta, botez, intalniri de promotie sau festivitati de absolvire, unde si volumul prelucrat e mai mare. Astfel, desi o fotocarte de inalta calitate presupune munca multa si migaloasa, ea trebuie realizata cat mai repede.

De ce atata munca, daca se poate digital?

Da, este adevarat, toate pachetele de fotografie de eveniment contin si binecunoscutul DVD sau dispozitiv flash USB. Pe acestea se pot pastra o multime de fotografii sau inregistrari video, dar nu pot inlocui albumele fizice, tiparite. Motivele sunt numeroase si intuitive, iata cateva:

  • cu cat avem mai multe informatii, cu atat e mai dificil sa navigam prin acestea, sa stim unde se afla o anume fotografie;
  • nu toti ne pricepem la fel de bine la tehnologie, asa ca ar fi pacat sa ii rapim mamei sau bunicului placerea de a ne vedea inca o data ciocnind paharul cu ei;
  • hartia are un farmec, o eleganta, o solemnitate aparte, pe cand imaginile digitale s-au banalizat foarte repede;
  • fotocartea e o …. carte, poti sa o tii pe noptiera, sa o rasfoiesti oricand, lectura fiind un act personal, special, tinand de intimitate.
Fotocarti personalizate de calitate
Pastreaza iubirea in povestea ta

Povesti din cartea cu fotografii

Cat de creativi putem fi in privinta fotocartii personalizate? Nu exista, bineinteles, limite. Putem sa pastram intr-o carte primii ani ai copilasului drag, zambetele si gesturile curioase. Primii sai pasi, bucuria descoperirii cadourilor sub bradul de Craciun si atatea clipe minunate in familie.

Sau putem sa documentam in fotocarti personalizate de calitate vacanta la munte, la mare, in tinuturi exotice sau din croaziera. Nu ar strica o carte daruita celui mai bun prieten sau celei mai bune prietene, cu imaginile noastre cele mai dragi. E pacat sa risipim atatea clipe si imagini frumoase, sa nu le dam culoare si sa nu le punem in lumina. Imagini care pot disparea de pe un hard disk intr-un moment sau care vor zacea uitate intr-o arhiva.

De unde comandam Fotocarti personalizate de calitate?

Va recomandam cea mai simpla solutie: site-urile specializate, adresate profesionistilor, precum albumefotohd.ro sau amatorilor – fotocartealbum.ro. Puteti comanda o fotocarte deosebita, la un pret excelent, de pe site-ul FlorideLux.ro, floraria numarul 1 din Romania.

Daca sunteti fotograf de evenimente, aveti acces la intreaga oferta de albume foto de inalta calitate, aici. Contact: (+40) 0730.585.595 / (+40) 0728.585.595 comenzi@albumefotohd.ro

Citeste mai multe despre fotocarti:

Albume foto personalizate