https://www.floridelux.ro/flori-pentru-mama/
Aranjamente florale,  Buchete de flori,  Florarie online,  florarii

Flori pentru a transmite gânduri optimiste

Flori pentru a transmite gânduri optimiste, Este ușor să ne lăsăm prinși de tot zgomotul și haosul care ne înconjoară zilnic. De multe ori uităm să ne oprim și să apreciem lucrurile frumoase (adesea mici) care sunt consumate de zgomot.

„Mulți ochi trec prin pajiște, dar puțini văd florile din ea”

Ralph Waldo Emerson

Puteți apela la aceste citate fericite atunci când aveți nevoie de mai multă energie și entuziasm. Așa cum a spus Corita Kent, „florile cresc din momentele întunecate”. Chiar și în vremuri dificile, aceste citate despre natură pot aduce bucurie oricui are nevoie de puțină îndrumare.

Flori pentru a transmite gânduri optimiste

„Într-o lume a durerii și tristeții
florile înfloresc,
chiar si atunci.”

Kobayashi Issa

„Fericirea este să ții flori în ambele mâini.”

Proverb japonez

„Fluturele este o floare zburătoare, floarea un fluture legat.”

Ecouchard Le Brun

Primirea unui buchet de flori ne provoacă întotdeauna un zâmbet larg pe fețe. Te-ai întrebat vreodată de ce? Parțial motivul se datorează gestului atent, dar s-a dovedit științific că doar prezența florilor eliberează imediat endorfine. Prin urmare, de fiecare dată cand vrem să ne vedem mamele fericite, este recomandat să le trimitem flori!

Flori pentru a transmite gânduri optimiste

Florile ne pot ajuta să creăm o mentalitate mai pozitivă. Fiecare floare are un efect unic care ne afectează starea de spirit într-un mod diferit. Unele flori ne înveselesc starea de spirit prin parfumul lor. Altele ne ridică spiritul, în timp ce unele flori elimină toxinele dăunătoare din aer.

Arată-i mamei tale că îți pasă cu aceste flori speciale!

Trandafirii sunt cele mai înzestrate flori, întrucât frumusețea lor îi păcălește chiar și pe cei mai duri dintre oameni. Trandafirii au întotdeauna un efect uluitor asupra psihicului uman. Trandafirii vin într-o gamă largă de culori care de obicei trec de la galben la alb, la roz, la roșu și violet. Oferă-i mamei tale un amestec cald de corali, albi și roz, pentru a-ți arăta iubirea și respectul.

Orhideele , cadoul perfect pentru mama pe care o considerați un model pentru simțul ei unic al frumuseții, dragostea ei pentru lucruri noi, stiluri și culori îndrăznețe. Dacă vă întrebați pentru care culoare să optați, încercați rozul, care reprezintă eleganță, echilibru și feminitate.

O garoafă reprezintă cu adevărat mama. Ele vin în multe culori, toate semnificând lucruri diferite. Garoafa roz reprezintă în mod specific dragostea unei mame. Albul, care simbolizează dragostea pură sau necondiționată și norocul, este o altă alegere bună. Un avantaj la garoafe este faptul că acestea rezistă mai mult decât multe alte flori.

Disponibilă aproape oricând, floarea de crizantemă asemănătoare margaretei este o alegere foarte practică de flori pentru mama ta. Simbolizând bucuria și optimismul, oferindu-i o grămadă de crizanteme simple, dar perfecte, o va înveseli aproape fără efort. Sunt disponibile în culori de la alb la galben. Auriu, roz, portocaliu, bronz, roșu intens, maro și violet.

Lalelele vin într-o gamă largă de culori, fiecare culoare semnificând lucruri diferite și unice ca mama ta. Violetul reprezintă regalitatea, de exemplu, în timp ce roșul este pentru dragostea romantică. Despre roz se spune adesea că reprezintă afecțiune, iar albul reprezintă de obicei veselie. Indiferent de culoarea sau varietatea pe care o alegeți, lalelele sunt floarea de primăvară prin excelență. Sigur că îi va aduce mamei multă bucurie!

Flori pentru mama, buchete pentru mama, cadouri pentru mama ta!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro