Buchete de flori

Flori pentru a spune Multumesc!

Flori pentru a spune Multumesc! Politetea si bunele maniere sunt din ce in ce mai rare in ziua de astazi, insa asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa se alinieze la aceste tendinte. Pentru ca iubim sa vedem oameni care folosesc florile pentru a transmite un sincer Multumesc! in fiecare zi, ne-am gandit sa impartasim cu voi cele mai practice ponturi pentru a transmite acest cuvant magic si tu, in cel mai elegant mod posibil.

Gestul de a spune Multumesc! este un semn de gratitudine si respect. Poti transmite Multumesc! unui doctor, unui profesor, unei gazde a unei petreceri, unui bun prieten, unei persoane care te-a ajutat neconditionat, unei colege sau unui functionar public, mamei, bunicii, surorii, unui vecin… In fiecare zi ne lovim de fel si fel de situatii cand chiar avem nevoie de ajutorul celor din jur si cand il primim, singurul gand care ne umple inima si mintea este… MULTUMESC!

Flori Multumesc!

Flori pentru a spune Multumesc
Florile sunt un cadou elegant, pe gustul oricarui destinatar. Nu ai cum sa dai gres cu un buchet de flori cand vrei sa spui Multumesc! Mai mult, florile nu vor fi niciodata refuzate si nici interpretate ca un gest ostentativ.

Petreceri si dineuri

Mesaje nou nascuti

De la evenimente corporate, la petreceri in familie sau serate intime cu prieteni, gazdele unor astfel de momente speciale merita multumirile tale, in calitate de invitat. Persoana care s-a ocupat de organizare, de tratativele interminabile cu furnizorii, de aperitive, bauturi, mici detalii, a facut toate acestea pentru ca tu, precum invitat, sa te simti excelent. Astfel, merita un foarte mare MULTUMESC! Iti recomandam in aceasta situatie un buchet colorat de mix fresh de sezon, impachetat intr-un mod elegant si discret, alaturi de un mesaj notat pe felicitarea luxurianta FlorideLux: „Multumesc pentru organizarea evenimentului si pentru invitatie! M-am simtit exceptional, va rog acceptati aceste flori ca semn a recunostintei mele!”

Recomandarea noastra:

Buchet colorat pentru a spune Multumesc!

50+ urari de La multi ani! Idei mesaje La multi ani!

Doctori

Cand mergem la doctor cu o problema, de orice natura, ne simtim de parca ne punem in mainile unui zeu. Increderea este maxima, speranta este pusa in mainile acestui om extraordinar care a studiat ani in sir, pentru a ne ajuta in asemenea situatii. Dedicarea si pasiunea unui doctor inseamna atat de mult si trebuie celebrate ori de cate ori exista o ocazie. Poti, desigur, sa transmiti un elegant si splendid Multumesc! doctorului tau impreuna cu un aranjament floral sau un buchet de flori. Astfel de gesturi se aplica si in cazul femeilor, dar si in cazul barbatilor. Pentru barbati puteti opta pentru un mix de plante pentru birou, iar in cazul femeilor, pentru un cos cu flori proaspete. Pont: in cazul livrarilor la spital, evita florile parfumate, chiar daca sunt pentru cabinetul medicului. 

Recomandarea noastra:

Cutie cu flori, aranjament floral pentru a spune Multumesc!

Flori pentru a spune Multumesc! profesorilor

Profesorii merita din plin recunostinta si gratitudinea atat a elevilor, cat si a parintilor. Dedicarea de care dau dovada in fiecare zi si impactul extraordinar pe care il au asupra copiilor nostri este cu adevarat nepretuit. Daca vrei (si ar trebui sa vrei) sa iti arati recunostinta la finalul anului scolar, in timpul acestuia, la inceputul lui, sau poate intr-o zi oarecare, cand profesorul / profesoara nici nu se asteapta, florile sunt cadoul PERFECT care va transmite mesajul IDEAL de Multumesc! Plus, va fi un gest foarte, foarte, foarte apreciat. Un astfel de cadou, flori pentru a spune Multumesc, este ideal pentru: educatori, invatatori, ingrijitori, profesori, diriginti, consilieri, supraveghetori.

Recomandarea noastra:

Comanda flori online – top 5 metode

Colegi / prieteni

Flori pentru a spune Multumesc! poti trimite si colegilor sau prietenilor care adesea te ajuta sa iesi din tot felul de situatii, probleme, incurcaturi. Colegii si prietenii merita atentia si recunostinta ta infinita. Florariile ForideLux sunt furnizorul ideal pentru livrari flori online la birou sau la domiciliu. Alege din selectia noastra de peste 5000 de buchete, aranjamente florale, cosuri cu flori, cutii cu flori sau cupole trandafiri criogenati pentru a trimite un cadou deosebit, alaturi de mesajul Multumesc! Clientii nostri confirma serviciile de calitate livrare flori la domiciliu si comenzi flori online prin review-uri de 5 stele. Simona spune: „Multumesc din suflet! Destinatarul comenzii a fost foarte incantat! Florile superbe,totul perfect! Cu siguranta voi apela din nou cu incredere la serviciile dumneavoastra!”

Semnificatia trandafirilor in buchet: de la 1 la 101 fire

Mama / bunica

Mama sau bunica ta ar merita in fiecare zi un buchet de flori, o imbratisare si o urare plina de recunostinta si iubire. Dar de multe ori nu reusim sa transmitem tot ce gandim sau simtim. Ne lasam angrenati in problemele / intamplarile de zi cu zi si uitam sa spunem Multumesc! si Te iubesc! celor mai importante fiinte din viata noastra. Alege din selectia premium de flori si cadouri pentru mama sau bunica, de la cea mai buna florarie online din Romania. Iti asiguram livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania. Iti asiguram livrare de luni pana duminica, impreuna cu facilitati de plata flexibile, adaptate vietii tale active. Suntem prezenti online pe:

  • Website: www.floridelux.ro
  • Email: contact@floridelux.ro
  • WhatsApp: 0722560914
  • Facebook: https://www.facebook.com/florariafloridelux/
  • Instagram: http://instagram.com/florarieonline

Flori pentru a spune Multumesc! pentru mama sau bunica, recomandarea noastra:

buchet pentru a spune Multumesc! mamei sau bunicii