Florarie online,  florarii

Flori online Ploiesti, livrare din sediul nostru din Str. Libertatii nr. 7

Flori online Ploiesti, livrare flori direct din sediul din Str. Libertatii nr. 7, in 2-4 ore de la comanda si plata. Ai o felicitare cadou.

Flori online Ploiesti

Flori online Ploiesti

Alege sa comanzi flori online cu livrare in Ploiesti in 2 – 4 ore de la comanda si plata. Suntem prezenti in Str. Libertatii nr. 7, si te asteptam cu cele mai frumoase flori, buchete si aranjamente florale pentru comanda online sau in magazin.

Livrare flori Ploiesti

Livrare flori prin soferi proprii in maxim 4 ore de la comanda si plata. Comanzi online simplu, rapid, eficient si livram imediat oricare ar fi alegerea ta:

  • Buchete de flori cu livrare in Ploiesti
  • Cutii cu flori cu livrare in Ploiesti
  • Aranjamente florale cu livrare in Ploiesti
  • Trandafiri criogenati cu livrare in Ploiesti
  • Cosuri cu flori cu livrare in Ploiesti

Florarie online Ploiesti

Nu mai suntem doar o florarie online, care ofera livrare flori la domiciliu in Ploiesti, suntem mult mai mult, suntem Florarie online si show-room florarie. Te steptam cu cele mai frumoase aranjamente florale, buchete de flori, cutii cu flori si multe alte produse minunate cu livrare oriunde in Ploiesti.

Te asteptam in sediul nostru din Str. Libertatii nr 7, Ploiesti, pe email la ploiesti@floridelux.ro sau pe telefon la 0372 740 106, interior 301 sa comanzi online cele mai frumoase flori.

Despre FlorideLux.ro:

FlorideLux.ro a luat fiinta in anul 2003 ca o florarie ce intermedia comenzile de flori. Primeam comenzile online si livram prin florarii locale. Pe masura ce am evoluat, produsele au devenit din ce in ce mai complexe si am fost nevoiti sa ne dezvoltam la nivel national. Acum suntem prezenti in Bucuresti, Brasov si Ploiesti si am fost prezenti in multe alte orase mari prin franciza florarie, prezenta pe care o vom relua, intrucat sistemul de franciza florarie este suspendat pe o perioada nedeterminata.

Alt articole despre magazin florarie in Ploiesti