Aranjamente florale

Dovleci cu flori toamna 2020

Dovleci cu flori toamna 2020, perfecti pentru aranjamente florale cu design special. Cine spune ca dovlecii trebuie folositi doar pentru decoratiunile de Halloween?

Culoarea si forma dovlecilor transmit bogatia sezonului de recoltare. Intrucat vin in atatea forme si dimensiuni, este foarte usor sa ii folosim ca si element de decor, infrumusetandu-i cu elemente naturale precum flori sau ramuri.

Dovleci cu flori toamna 2020

Dovleacul devine o vaza surprinzator de sofisticata. Avand continutul indepartat, acesta retine apa timp de sapte zile. Floristii ii pun spuma de flori si un recipient de plastic in interior pentru a tine si hrani florile. Trucul este de a-i pune suficiente flori pentru a echilibra greutatea.

Dar cine spune ca florile trebuie sa intre mereu in dovleac ? Il puteti aseza in centrul unei coroane florale de toamna, alaturi de lumanari inalte, pentru a imbogati masa si a ajuta la realizarea unei atmosfere relaxante.

O alta metoda de a realiza un aranjament floral deosebit este de a gasi cateva crizanteme mici fara tulpini, si cu ajutorul unui pistol de lipit, fixam florile pe dovleac asemenea unui glob minunat de culori bogate de toamna.

Exista o multime de modalitati de a pastra dovlecii intacti in timp ce ii folositi in planurile de decorare a noului sezon, toamna. Dovlecii cu flori aduc toamna in interiorul locuintei.


https://www.floridelux.ro/flori-bantuitoare-in-dovleac.html

Echipa FlorideLux va recomanda chiar si dovleci umpluti cu flori suculente. Pe masura ce vremea incepe sa se raceasca, suculentele nu vor supravietui in aer liber, asa ca de ce sa nu le aduci, sa le plantezi intr-un dovleac si sa te bucuri de ele cat mai mult timp?

Dovleci cu flori toamna 2020