Cele mai frumoase flori este un proiect subsidiar FlorideLux, cea mai mare florarie online din Romania. Se doreste a fi un blog care sa stranga cele mai frumoase buchete de flori din lume si sa le clasificam intr-un top pe baza voturilor voastre, cititorii nostri.

Vom scrie periodic articole interesante despre cele mai frumoase buchete romantice, cele mai frumoase buchete de mireasa, cele mai frumoase plante, cele mai frumoase buchete pentru 1 si 8 martie, cele mai frumoase buchete pentru mama ta… Vrem sa strangem aici, pentru toti iubitorii de frumos, buchete incantatoare, flori magnifice si aranjamente de neuitat. Daca ai sugestii pentru articole viitoare, te asteptam oricand sa comentezi si sa comunici cu noi.

Ideea de cele mai frumoase flori este subiectiva, asa ca noi vom face aceste articole din experienta noastra de peste 15 ani precum floristi, dar gusturile pot diferi. Daca si tu gasesti in alte parti cele mai frumoase flori, trimite-ne sugestiile tale de fotografii, video-uri sau poze personale. Suntem bucurosi mereu sa vedem noi idei, noi informatii si noi modele de flori, buchete sau aranjamente!

Cele mai frumoase flori si creatorii lor

Floristii din intreaga lume se straduiesc zilnic sa creeze cele mai frumoase flori pentru clientii lor, artistii si designerii florali se intrec in idei originale, structuri florale, proiecte impresionante. Totul pentru tine, clientul nostru. Dorim sa starnim, prin tot ceea ce facem, apetitul clientilor pentru a oferi mai multe flori, pentru a-i incanta pe cei din jur cu cadouri florale mai dese si pentru a experimenta la prima mana efectul florilor asupra bunei noastre dispozitii si a starii de spirit generale. Florile pot aduce fericire si pot raspandi frumusete din petalele lor catifelate.

cele mai frumoase flori

Noi suntem convinsi ca alegerile noastre de cele mai frumoase flori te vor incanta si te vor face sa vii foarte des pe blogul nostru, in cautare de o noua doza de pozitivism si zambete!

Multumim ca esti cititorul nostru si… sa ne apucam de treaba! 🙂