Flori pentru Constantin: idei cadouri pentru barbati
Cadouri,  Trandafiri criogenati

Cutie trandafiri criogenați

Cutie trandafiri criogenați – Am revoluționat experiența de cumpărare a cadourilor online prin contopirea tradiției romantice a trimiterii trandafirilor cu tehnici de conservare de ultimă generație. Pentru a crea capodopere florale care să facă cu adevărat o impresie de durată.

Deci, ce se întâmplă atunci când frumusețea naturală întâlnește tehnologia de ultimă generație? Să aflăm mai multe despre Trandafiri conservați.

Ce sunt trandafirii conservați?

Trandafirii conservați sunt trandafiri 100% adevărați care au fost supuși unui proces de conservare pentru a-și menține frumusețea și prospețimea naturală, fără a fi nevoie de apă sau lumina soarelui.

Trandafirii noștri conservați de lux sunt trandafiri naturali reali, tăiați proaspăt. Fiecare trandafir individual este crescut delicat pentru a-și menține frumusețea naturală și prospețimea înflorită pe tot parcursul anului. Trandafirii noștri eterni sunt capabili să-și păstreze frumusețea naturală, strălucirea și simțirea între 2 și 25 de ani.

Trandafirii conservați îmbunătățesc modul în care industria florală folosește flori tăiate proaspăt. Trandafirii conservați sunt disponibili într-o gamă largă de culori și dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor dvs. florale. Explorează minunata noastră colecție de trandafiri conservați.

Trandafiri eterni cutie albă elegantă

Este un cadou minunat, cu o poveste specială, așa cum este și dragostea voastră! Specialiștii FlorideLux îți recomandă această cutie cu 23 trandafiri roșii și albaștri blue petrolium, în cutie albă de lux, cu capac și toartă satinată.

Trandafiri criogenați în inimă

Cutia inimă elegantă conține 23 trandafiri criogenați negri și cyclam, un mix special, căreia ea nu îi va putea rezista.

Trandafiri mov criogenați

Trandafirii criogenați sunt trandafiri naturali conservați cu metode profesionale și care rezistă fără udare și fără îngrijiri suplimentare până la 25 de ani. Îți recomandăm cu mare drag acest aranjament plin cu 21 trandafiri criogenați mov si galbeni, un mix coloristic unic și special!

Cutie catifea cu trandafiri criogenați

Cutie catifea cu trandafiri criogenați – atunci când ai o iubită capricioasă și pretențioasă, cadourile pentru ea pot părea greu de găsit. Cu noua cutie inimă din catifea, decorată cu trandafiri criogenați nemuritori, nu ai cum să dai greș! Frumusețea perfectă a acestei cutii pur și simplu transcende orice pretenție. Este un cadou elegant, special și încântător, care transmite exact cele mai frumoase sentimente! In cutie ea va regăsi 21 trandafiri criogenați albi și roșii. 

Eternal Rose

Este o combinație de culori elegantă, ideală pentru decorul casei sau al biroului. Pentru a oferi un punct de focus și un plus de culoare. Această cutie cadou conține 13 trandafiri conservați de cea mai bună calitate, trandafiri naturali care rezistă până la 25 de ani. Cutia cadou este livrată închisă, decorată cu fundă cadou ampla, pentru un impact Wow!

Trandafiri criogenați Always and Forever

Superb și luxuriant, cutia de lux albă, sclipitoare, în formă de inimă, plină cu cei mai frumoși trandafiri criojgenați este cadoul ideal pentru partenera de viață! Etern, rezistent până la 25 de ani, trandafirii criogenați premium de la FlorideLux aduc un plus de eleganță și șarm oricărei ocazii romantice. Cutia conține 15 trandafiri criogenati Always and Forever și este livrată închisă, cu fundă imensă satin roșu.

Cutie de lux Blue Heart

Un cadou etern încântător, care îi va arăta cat de mult o iubești! Un cadou încântător și elegant, cutie albă în care vom livra 9 trandafiri albaștri criogenați, tinerețe veșnică.

Cutie trandafiri criogenați

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro