Coșuri cadou de Paște
Cadouri,  Florarie online,  Flori si sarbatori

Coșuri cadou de Paște

Trimiteți coșuri cadouri de Paște prietenilor și familiei. sunt un cadou minunat pentru a trimite familiei sau copiilor pe care îi cunoașteți și care nu vă sunt aproape de acest Paște. Cu varietatea noastră de cadouri cu livrare rapidă, pentru a sărbători Paștele catolic duminică, 4 aprilie 2021.

Coșuri cadou de Paște

Coșuri cadou de Paște, Găsiți cadoul perfect pentru a-l trimite celor dragi, de la Flori de Lux. Coșurile noastre cadouri de Paște sunt pline de bomboane delicioase, prăjituri și multe altele. Multe coșuri sunt îmbinate cu iepurași de ciocolată, șampanie, vin spumant sau cozonac.

Sigur veți găsi ideea de cadou perfectă pentru toată lumea din viața voastră. Toate coșurile cadou de Paște vin cu o felicitare cadou personalizat gratuită, pentru a vă trimite mesajul, cu ocazia acestei sărbători.

Cele mai bune idei de coș de cadouri de Paști

Sărbătoriți Paștele catolic alături de cei dragi dacă sunteți aproape sau departe, trimițând un coș de Paște distractiv! Există o varietate de coșuri de cadouri pastelate, care sunt perfecte pentru a fi trimise în ultimul moment de Paște. Dacă nu sunteți sigur ce coș să trimiteți, alegeți una dintre cele mai populare idei de coș de Paște cu livrare oriunde în țară:

Cadouri Paste cos cu bunatati

Un cadou special, in ton cu tematica sărbătorilor Pascale. Oferă astazi acest coș cadou plin cu: pannetone, spumant și vin, dulciuri, praline ciocolată, cutie biscuiți dulci și aromați, iepurași de ciocolată. Toate acestea alături de elemente frumoase de decor, lumânărele și inimioară roz. Un coș generos, plin cu elemente dulci și în culori gingașe.

Inimă roz cu surprize

Conține un pantofior drăgălaș de ciocolată, o lumânare asortată roz, o cutiuță de lemn Welcome și nelipsitele ouă de Paște. Elemente de decor atât pentru acasă, cât și pentru la birou. Descoperă și tu noua noastră colecție de surprize colorate de Paște, bunătăți ambalate cochet în cutiile premium, în formă de inimă. Oferă-le celor dragi cele mai frumoase cadouriLivrare oriunde în țară!

Cadou Pascal

O cutie albă în formă de inimă, marca premium FlorideLux. În care am inclus: o sticlă de vin rose, bombonele de ciocolată, o cutie macarons colorate și desigur, nelipsiții iepurași alături de un ou măricel, toate de ciocolată. Dulce să fie! La acest cadou de Paște am inclus și elemente decorative: inimă primăvăratică și o lumânare roz. Nu știi ce să le oferi prietenilor sau celor apropiați? Cadourile noastre Pascale sunt perfecte pentru această sărbătoare.

Cutie dulce de Paște

O cutie pătrată albă marca FlorideLux în care am adăugat: spumant Bottega rose, praline cubice cu arome intense, 2 cutii de bomboane belgiene de cea mai bună calitate, o ramă foto din lemn și 2 căni asortate primăvăratic. Cadouri de Paște perfecte doar aici la FlorideLuxFlorărie online.

Cufăr vacanță de Paște

Cufăr în care am adăugat toate elementele specifice sărbătorilor Pascale: floricele, oua colorate, o șampania mică Bottega Pink, nelipsitul iepuraș și dulciuri minunate, perfecte pentru toate gusturile!

Cufăr generos cu cadouri

Cufăr care conține: cozonac, 2 cutii de biscuiți premium, o cutie de praline belgiene delicioase, nelipsiții iepurași de ciocolată, și o șampanie pentru a sărbători alături de familie sau prieteni sărbătorile Pascale. Un cufăr marca FlorideLux care poate fi folosit ca obiect de decor ulterior, dupa devorarea bunătăților de Paște.

Cufăr cadouri de Paște

Un cufăr premium marca FlorideLux, în care am imbinat atăt elemente decorative deosebite căt și produse cu gust, special alese. Cufărul cu cadouri pascale include: spumant Bottega rose, o cutie metalică cu biscuiți delicioși, praline delicioase și migdale caramelizate. Elementele de decor incluse în cadou sunt: o inimă încorporată într-o ramă de lemn, o lumânare ambientală și nelipsitele păsărele care vestesc primăvara. 

Pot comanda coșuri de Paște online?

Da! Puteți comanda cu ușurință coșuri de cadouri online de Paște pentru a fi livrate oriunde în țară. Fiecare coș de cadouri de Paște, comandat online, vine cu o felicitare cadou pentru a scrie un mesaj dulce de Paște.

Flori si cadouri cu bunatati, Paste 2021! Alege din noua colectie FlorideLux!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro