Proiecte speciale cu flori

Cele mai multe petale de flori

Petale de flori… 8 milioane de petale de flori, ca sa fim mai exacti! Cei de la Sony si-au dorit sa faca o reclama cu totul speciala. Pentru a surprinde frumusetea si claritatea imaginii pentru noul lor device Sony 4K. Filmarea s-a facut intr-un sat din Costa Rica, in mijlocul unui peisaj de vis, pe parcursul a 2 saptamani de filmari si sedinte foto inedite.

Nick Meek si Jarod Albertin, creatorii din spatele acestei senzationale reclame, au facut deasupra micului sat din Costa Rica o adevarata eruptie de frumusete pura, un uragan de culoare, un fluviu de 3.5 tone de petale. Intreaga filmare nu a avut nevoie de manipulare in Photoshop. Pentru ca…. sa fim seriosi! Atunci cand lucrezi cu peste 8 milioane de petale pline de culoare vibranta, poti sa ii spui Photoshop-ului sa plece la plimbare, pentru ca totul va arata magnific!

Video cele mai multe petale de flori

Iti vine sa crezi sau nu, toate petalele au fost rupte cu mana de pe tijele de floare de catre membrii echipei creative a reclamei si de locuitorii satului. Te lasam in continuare sa vezi si cateva poze de la filmare. Revista Feature Shoot a descris aceasta incantatoare reclama drept „o desfatare vizuala a detaliilor si minunatiilor”. 

petale de flori pe strada petale de flori vulcan petale de flori