Cel mai bun ghid de cadouri pentru V-Day pentru bărbați
Cadouri,  Florarie online,  florarii

Cel mai bun ghid de cadouri pentru V-Day pentru bărbați

Cel mai bun ghid de cadouri pentru V-Day pentru bărbați, Fie că este soțul tău, logodnicul, iubitul sau doar un prieten, găsirea cadoului perfect de Ziua Îndrăgostiților poate fi o provocare.

De la oferte cu buget redus până la cadouri elegante, am scris acest articol pentru a găsi o serie de cadouri interesante. Unice și inteligente de Ziua Îndrăgostiților pentru omul special din viața ta. Cele mai bune cadouri și seturi de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților pentru bărbatul tău.

Cel mai bun ghid de cadouri pentru V-Day pentru bărbați
Cel mai bun ghid de cadouri pentru V-Day pentru bărbați

Planificatorii – Prima regulă pentru 2021? Să nu vorbim despre 2020. Glumim desigur, dar de ce să nu sărbătorim posibilitățile luminoase ale acestui nou an cu un planificator nou și elegant? Care îi permite să privească spre viitor și să-și reflecte gusturile personale. Locuri precum Cărturești oferă zeci de stiluri de design.

De la articole îndrăznețe, art-deco cu accent auriu, până la planificatori lăsați și profesioniști. Îmbinați planificatorul cu o plantă mică și alte accesorii elegante pentru a transforma spațiul cât mai frumos.

Cel mai bun ghid de cadouri pentru V-Day pentru bărbați

Cele mai vândute plante – Accesorizați și adăugați viață oricăruia dintre spațiile sale cu un pic de verdeață sub formă de plante suculente, bonsai sau altele ușor de îngrijit pentru plante. Colectia de plante FlorideLux este perfecta pentru biroul său, blatul de bucătărie, dormitorul sau baia de orice dimensiune.

Cu o combinație de culori dezactivate de crem, gri și negru, se vor potrivi cu siguranță cu orice stil de decor de acasă, de la modern la clasic. Plantele sunt extrem de ușor de îngrijit. Suculentele necesită foarte puțină apă sau lumina soarelui, așa că sunt tovarășul verde perfect pentru apartamente sau zone dintr-o casă unde primesc puțină lumină naturală.

De asemenea, îi poți arăta cât de norocos te simți că îl ai în viața ta cu o plantă de bambus dublu norocos. Se crede că bambusul este un simbol străvechi al prosperității și norocului, așa că începeți 2021 pe picior mare cu această preluare modernă și cochetă pe o tradiție clasică.

Cel mai bun ghid de cadouri pentru V-Day pentru bărbați

Pentru un alt cadou frumos, ia în considerare un copac Bonsai. Bonsaii sunt o tradiție străveche chineză care a fost perfecționată în continuare de japonezi. Tradiția Bonsai datează de peste 1000 de ani și există multe varietăți, astfel încât să puteți fi sigur că o găsiți pe cea perfectă pentru cadoul său de Ziua V.

Arată-i că dragostea ta este atemporală cu un bonsai de ienupăr tradițional sau alege un soi înflorit mai modernizat, cum ar fi bonsaiul Abundență Gardenia cu înflorire albă sau bonsaiul înflorit roz Azalea. Indiferent ce Bonsai ai alege, este un cadou sincer și atent.

Asociați-vă micul cadou de plantă cu un roman nou pe care dorea să îl citească sau cu o lumânare de lux într-un lemn rustic. Cu o plantă, o lumânare și o carte bună ca daruri, el va putea să se retragă și să se bucure de noul său orizont senin (în timp ce se gândește la tine, desigur).

Coșuri de cadouri gourmet

Fie că se bucură de lucrurile mai fine din viață, fie este un gurmand, un coș cadou superb umplut cu gustările sale preferate va fi întotdeauna apreciat de Ziua Îndrăgostiților.

Nu în ultimul rând, care ar fi întâlnirea de Ziua Îndrăgostiților ciocolatăăăăă?

Buchete Frumoase

În această zi de dragoste, surprindeți-l cu un buchet uimitor de trandafiri albi cu tulpini lungi, care miroase uimitor. Îmbinați buchetul de flori cu o sticlă de șampanie sau un ceas negru minimalist pentru un Valentine’s clasic și elegant pe care nu-l va uita niciodată.

Cursuri virtuale, florale sau de gătit

Oferiți-i o experiență socială îndepărtată și super distractivă cu o clasă virtuală de gătit gourmet, sau cursuri se design floral, pe care le puteți lua împreună. Pentru a face noaptea extra memorabilă și romantică, estompează luminile și aprinde niște lumânări. Ți-am recomanda decorarea cu niște flori proaspete tăiate pentru a face noapte si mai frumoasa.

Dacă orice altceva eșuează, poți trata oricând dragostea vieții tale cu o mâncare minunată din localul său preferat sau pizza. Suntem siguri că nu se va supăra. 🙂

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro