Cadouri

Cadouri pentru sefi, Ce cadouri sa le oferi sefilor?

Cadouri pentru sefiZiua Sefului este o sarbatoare care a aparut in Statele Unite la sfarsitul anilor ’50. Aceasta zi a fost creata pentru a consolida legatura dintre angajatori si angajati. A devenit populara in mai multe tari, iar in Romania se sarbatoreste in fiecare an, pe 16 octombrie.

Ce cadouri sa le oferi sefilor? Este o ocazie pentru toti angajatii sa isi arate respectul si aprecierea fata de sefi, mentori sau manageri, sa le multumeasca pentru valorile profesionale dobandite.

Cadouri pentru sefi – 6 Moduri distractive si unice de a sarbatori ziua sefilor in acest an

Este ceva normal sa vezi corporatiile sau angajatorii care isi apreciaza angajatii impartasind realizarile lor la locul de munca sau chiar sarbatorind zilele de nastere. Cat de des angajatii le multumesc sefilor pentru ca sunt amabili si corecti pe parcursul anului?

  • Coace un tort. Da, suna amuzant, dar reprezinta un cadou ce poate fi realizat cu drag de toata echipa, nu trebuie sa fie o „sarcina plictisitoare”. Aceasta activitate cultiva munca in echipa si ofera un motiv pentru a incuraja participarea angajatilor. Un tort poate parea simplu, dar gandirea si efortul conteaza.
  • Daca nimeni nu indrazneste sa personalizeze un tort, atunci creati o felicitare de echipa, un cadou cu o nota personala. O astfel de felicitare semnata de toti angajatii este un alt mod de a spune „Va apreciem”.
  • Fondul de cadouri. Poate un cos de cadouri plin de diferite tipuri de ceaiuri cu o cana personalizata? Sau un card cadou de la magazinul lui/ ei preferat. Aveti totusi grija cu privire la oferirea de cadouri prea personale, deoarece acestea ar putea duce la momente incomode.

„Un manager bun este un om care nu este ingrijorat de propria sa cariera, ci mai degraba de cariera celor care lucreaza pentru el”
– H.S.M. Burns

  • Faceti o coperta de revista, activitate foarte distractiva care de asemenea, poate fi realizata in echipa, de catre toti colegii. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti o fotografie a sefului/ sefei (poate una draguta chiar), si apoi sa creati o coperta de revista. Puteti sa adaugati cateva dintre zicalele lor obisnuite si apoi doar sa le imprimati. Usor nu?
  • Creati un video de multumire. Fiecare coleg din echipa poate sa inregistreze mesaje foarte scurte de multumire adresate sefului/ sefei. Cu siguranta sefii se vor uita cu drag la acest videoclip.
  • O alta modalitate amuzanta de a sarbatori Ziua Sefului este sa organizati o petrecere simpla la birou si sa ii provocati pe toti sa aduca cate un fel de mancare. Acest eveniment creeaza oportunitati pentru consolidarea echipei si participarea angajatilor.

Acestea sunt cateva moduri distractive de a sarbatori ziua sefilor. Chiar si un e-mail este mai bun decat a nu transmite nimic. Ia initiativa de a-i spune sefului tau ca apreciezi ceea ce face. Daca alegeti sa sarbatoriti aceasta zi, amintiti-va intotdeauna sa va distrati !

Flori pentru Sefa, 16 Octombrie https://www.floridelux.ro/ziua-sefei