Cadouri ideale pentru Femeia Capricorn
Aranjamente florale,  Cadouri,  Florarie online

Cadouri ideale pentru Femeia Capricorn

Cadouri ideale pentru Femeia Capricorn, Femeia Capricorn are multe din aceleași trăsături ca și bărbații. Sunt la fel de concentrate și determinate, responsabile, muncitoare și răbdătoare. Cu toate acestea, ele se înclină puțin mai mult spre casă și familie, ceea ce dă roade cu energia lor împământată.

Capricornii mereu fac tot posibilul să depună eforturi să întruchipeze un nivel de concentrare ca nimeni altul. Această uniune cu înțelepciunea și o percepție naturală îi face un aliat util atunci când se confruntă cu situații dificile și imprevizibile. Capricornii sunt, de asemenea, încăpățânați.

Prinde promoțiile lunii Decembrie doar aici, la FlorideLux!
Prinde promoțiile lunii Decembrie doar aici, la FlorideLux!

Caracteristici pozitive Capricorni
Răbdător
Disciplinat
Loial
Înţelept
Iubitor de distractie
Bun judecător al caracterului

Cadouri ideale pentru Femeia Capricorn

Florile câștigă întotdeauna. O cutie cu trandafiri de ciocolată, un cadou senzațional, care o vă lăsa fără cuvinte. Alege să îi oferi această cutie amplă, de un alb imaculat, care îi vor umple complet brațele cu 39 trandafiri parfumați, trași în ciocolată.

Buchet de garoafe și nelumbo – un buchet de flori cuceritor prin texturi, culori și prospețime. Oferă in dar un buchet inedit, colorat, exotic, dar și foarte rezistent în vază.

Buchetul pe care il propunem, cu livrare rapidă oriunde în România, este realizat din garoafe bicolore, nelumbo verde, rulouri de aspidistra și rafie naturală. Trimite flori îndrăznețe femeii Capricorn și ea va îndrăzni să te iubească mai mult, în fiecare zi!

Ursuleț din flori, un cadou inedit, special și unic, pregătit special pentru tine, să impresionezi o persoană specială! Trimite-i un ursuleț din flori creat din crizanteme grena și albe, decorat cu năsuc roz, ochi veridici și fundiță grena din satin fin la atingere.

Florile perfecte pentru Femeia Capricorn

Garoafe – O floare favorită sezonieră în timpul iernii, datorită longevității și puterii lor, rezistența lor la vremea rece. Din acest motiv și faptul că vin în culori astrologice complementare de roșu și alb, sunt perfecte pentru cineva născut sub semnul Capricornului.

Mușcata – O altă floare roșie frumoasă care va capta imaginația femeii dvs. din Capricorn. Aceste flori simbolizează întâlnirile așteptate!

Cyclamen, o floare care reprezintă cea mai profundă iubire dintre toate. La fel ca femeia Capricorn, aceasta este o floare frumoasă care îi va arăta că sentimentele tale sunt adevărate și consistente.

Flori pentru Femeia Zodiac

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro