Proiecte speciale cu flori

Trandafiri criogenati vs. trandafiri fresh

Trandafiri criogenati vs. trandafiri fresh – care sunt diferentele intre trandafirii criogenati si cei fresh, care sunt asemanarile, cum ne dam seama pe ce dam banii si daca trandafirii alesi criogenati chiar rezista 25 de ani. Specialistii FlorideLux sunt aici sa te ajute, atat cu noua colectie de trandafiri conservati criogenati, aranjamente trandafiri criogenati, cat si prin articole profesionale menite sa te informeze corect, astfel incat atunci cand faci cumparaturi de trandafiri criogenati sa cunosti exact toate aspectele unui produs de calitate si sa cheltuiesti banii corect.

Cat costa trandafirii criogenati?

Ce sunt trandafirii criogenati? Sunt trandafiri fresh tratati cu substante pe baza de glicerina, acestia ramanand ca inghetati in starea in care sunt surprinsi. Rezista in aceasta forma pana la 25 de ani, nu necesita udare si nici alte ingrijiri. Nu trebuie expusi la razele soarelui directe si nici la surse de caldura directe.

Trandafiri criogenati vs. trandafiri fresh – top 5 metode sa faci diferenta intre trandafirii fresh si cei criogenati sau conservati

Precum poti observa in pozele de mai jos, de multe ori este aproape imposibil sa faci diferenta dintr-o simpla poza intre trandafirii fresh si cei conservati sau criogenati.

Cutie cu trandafiri rosii criogenati:

trandafiri criogenati

Cutie cu trandafiri rosii fresh:

trandafiri freshPrima metoda prin care iti poti da seama daca intr-adevar comanzi trandafiri criogenati este descrierea produsului. Trebuie sa fii foarte atent / atenta ca in titlul produsului si in descriere sa se regaseasca faptul ca acesti trandafiri sunt conservati si cat timp rezista, alaturi de instructiunile de ingrijire.

Cum comanzi flori online cand ai buget redus?

A doua metoda prin care iti poti da seama ca vei comanda trandafiri criogenati este pretul. Trandafirii criogenati sunt o adevarata investitie, rezistand timp indelungat si evident ca pretul este mult mai mare.

A treia metoda prin care poti face diferenta intre trandafiri criogenati si trandafiri fresh este mirosul. Cei criogenati miros a iarba proaspat taiata, pe cand cei fresh miros a apa sau au mirosul dulce specific trandafirilor.

A patra metoda prin care poti diferentia aceste 2 tipuri de trandafiri este textura. Trandafirii criogenati au o textura usor uscata, de hartie, pe cand cei fresh au o textura catifelata si hidratata.

A cincea si ultima metoda prin care putem diferentia foarte usor trandafirii criogenati de cei fresh este greutatea. Pentru ca sunt tratati cu glicerina si automat drenati de orice sursa de hidratare, trandafirii criogenati sunt mult mai usori decat cei fresh.

Trandafirii criogenati mai sunt cunoscuti si sub numele de trandafiri nemuritori sau trandafiri conservati.

Trandafiri care rezista 25 de ani