Flori si sarbatori

Cele mai frumoase buchete de Sfantul Valentin

Cele mai frumoase buchete de Sfantul Valentin – ne apropiem cu pasi repezi de cea mai romantica perioada din an, cand vedem peste tot inimioare, flori, ciocolata si jucarii de plus. Este o perioada extrem de frumoasa si nici o femeie nu ar trebui sa treaca prin aceasta perioada fara sa primeasca buchete romantice, un pupic si un Te iubesc! spus din tot sufletul.

Si pentru ca vine vorba din popor „Poti sa te exprimi cel mai bine cu flori”, barbatii deja au inceput sa caute pe Google: „cele mai frumoase cadouri de Sfantul Valentin” si „cele mai frumoase buchete de Sfantul Valentin”. Ne-am gandit ca astazi sa facem un articol cu top 10 cele mai frumoase buchete de Sfantul Valentin.

cele mai frumoase buchete de sfantul valentin

Cele mai frumoase buchete de Sfantul Valentin

Locul 10 – buchet de 23 trandafiri rosii

Locul 9 – buchet 13 trandafiri albastri

Locul 8 – 7 trandafiri rosii in cutie cu ciocolata delicioasa

Locul 7 – buchet trandafiri albi magnifici si un trandafir rosu in mijloc

Locul 6 – buchet de trandafiri inscriptionati cu Te iubesc

Locul 5 – buchet inima din trandafiri rosii cu vaza inclusa

Locul 4 – trandafiri rosii in decor magnific de gypsophila

Locul 3 – buchet de trandafiri rosii romantici cu ciocolata Ferrero Rocher

Locul 2 – buchet in forma de inima livrat in bratele unui ursulet de plus

Locul 1 – buchet senzational si extrem de romantic din nici mai mult nici mai putin de 119 trandafiri rosii

cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 10 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 9 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 8 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 7 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 6 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 5 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 4 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 3 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 2 cele mai frumoase buchete de sfantul valentin - locul 1

Cel mai important pentru Sfantul Valentin este sa nu ratezi ocazia, sa nu uiti, sa nu te faci ca nu este important si sa nu o ignori pe ea, cea pe care trebuie sa o celebrezi, sa o apreciezi si sa o iubesti in fiecare zi: FEMEIA. Iti mai recomandam sa citesti: Mesaje Sfantul Valentin si Valentine’s Day, ghid de supravietuire pentru florari.