Aranjamente florale,  Flori si sarbatori

Cele mai frumoase aranjamente de Craciun

Cele mai frumoase aranjamente de Craciun – ne-am gandit ca tot este sezonul sarbatorilor de iarna, sa realizam pentru voi un top al celor mai frumoase aranjamente de Craciun din lume. Aranjamentele de Craciun sunt creatii florale tematice, realizate pe burete floral ud, in recipiente de sarbatoare. In componenta aranjamentelor de Craciun vom gasi negresit: crengute de brad, ilex, globuri, fundite, conuri de brad, flori naturale, acadele, felii de portocala si orice alte elemente specifice Craciunului.

Atunci cand am ales cele mai frumoase aranjamente de Craciun, am luat in considerare elementele originale incorporate in aranjamente care in mod normal sunt destul de traditionale. Si aici ne referim la un cosulet special, o funda iesita din comun, acadele asezate intr-un mod senzational, un mix de verdeata surprinzator, o combinatie florala magnifica. Toate aceste elemente creeaz impreuna cele mai frumoase aranjamente de Craciun din lume.

Topul nostru include si cele mai share-uite si apreciate poze cu aranjamente de Craciun de pe retelele de socializare. Daca iti vine sa crezi sau nu, in perioada sarbatorilor de iarna femeile se arata extrem de incantate de tot ce tine de decoratiuni de Craciun si impartasesc cu prietenii cele mai interesante modele si idei pe care le gasesc pe internet. Printre cele mai apreciate fotografii in fiecare sezon sunt cele care contin flori de Craciun. Plus, anul acesta au fost extrem de in trend brazii de craciun din flori.

Cele mai frumoase aranjamente de Craciun – top 10

Locul 10 – pe locul 10 am ales acest aranjament in tonuri de rosu intens si argintiu, realizat din trandafiri, garoafe, crengute de brad si globuri. Ceea ce scoate din anonimat acest aranjament de Craciun este recipientul tip cutie de cadou festiva.

cele mai frumoase aranjamente de craciun - locul 10

Locul 9 – am ales acest aranjament din flori naturale incantatoare si proaspete, cu decor special de sarbatoare. Aranjamentul este asezat intr-o vaza din sticla transparenta care, alaturi de globurile aurii lucioase, atrag lumina si creeaza un decor feeric si plin de caldura.

cele mai frumoase aranjamente de craciun - locul 9

Locul 8 – un aranjament de Craciun in nuante suave si calde de crem, auriu si maro natural. Acest aranjament atrage prin aspectul festiv si eleganta incredibila pe care trandafirii albi puri Snow Flake o ofera oricarui aranjament.

cele mai frumoase aranjamente de craciun - locul 8

Locul 7 – este ocupat de un aranjament care emana in jurul sau cel mai incredibil parfum de Craciun: scortisoara si brad verde. Decorul aranjamentului de Craciun include flori de bouvardia, trandafiri rosii, conuri de brad si globulete.

cele mai frumoase aranjamente de craciun - locul 7

Locul 6 – aranjamentul contine cele mai pretioase flori de trandafiri, amaryllis si minirosa, in decorul senzational al crengutelor de brad verde si a laurilor aurii.

cele mai frumoase aranjamente de Craciun - locul 6

Locul 5 – intr-un cosulet de scoarta naturala designerii florali au asezat flori inzapezite de brassica si trandafiri rosii. Aranjamentul de Craciun este perfect pus in evidenta de stelute din lemn gliterate.

cele mai frumoase aranjamente de Craciun - locul 5

Locul 4 – pe locul 4 ne intalnim cu acest aranjament auriu si alb, pus si luminos in acelasi timp. Florile vedeta ale aranjamentului sunt trandafirii albi si garoafele albe, puse in evidenta de crengute si frunze aurite, alaturi de globuri stralucitoare.

cele mai frumoase aranjamente de Craciun - locul 4

Locul 3 – saniuta Mosului din ceramica alba duce la destinatie cele mai frumoase flori. Regasim in aranjament trandafiri, crizanteme, hypericum, frunze de ilex si crengute de brad.

cele mai frumoase aranjamente de Craciun - locul 3

Locul 2 – pe locul 2 nu putea fi decat acest aranjament extrem de elegant si „picant”, in nuante de rosu si verde, culorile eterne ale Craciunului. Intr-un bol de sticla regasim un buchet amplu, voluminos, din minirosa, trandafiri, hypericum, globuri si panglica pretioasa.

cele mai frumoase aranjamente de Craciun - locul 2

Locul 1 – si acum asteptarea a luat sfarsit! Pe locul 1 este acest aranjament cu totul special, realizat pe un suport din muschi, cu o forma atipica. In aranajment regasim flori proaspete de lalele, trandafiri, ilex si plante suculente inzapezite.

cele mai frumoase aranjamente de Craciun - locul 1