Flori si sarbatori

Activitati cu flori pentru o primavara plina de inspiratie!

Activitati cu flori pentru o primavara plina de inspiratie! Florile, plantele si activitatile in aer liber sau conectate cu tot ce inseamna natura sunt extrem de indicate in sezonul de primavara – vara, fie ca este vorba despre copii sau despre timp acordat propriei persoane. Atunci cand iesim din sezonul de iarna, ne simtim plini de energie si parca toata fiinta noastra ne cere mai mult timp in aer liber, ne cheama in vacanta, inima palpita la fiecare gand al razelor de soare.

Culoarea anului 2018

Specialistii FlorideLux iubesc natura si sustin cu putere orice interactiune cu plantele si florile, pentru ca stim cat de multe beneficii iti pot aduce, atat la nivel sufletesc, cat si o imbogatire impresionanta a imaginatiei, te reincarca total cu buna dispozitie si fericire pura. Astfel, ne-am gandit sa facem pentru voi o lista cu activitati cu flori pentru o primavara plina de inspiratie! Desigur, lista este deschisa  si asteptam cu mare drag si sugestiile voastre pe blog sau pe pagina de Facebook FlorideLux.

Activitati cu flori pentru o primavara plina de inspiratie!

  1. Gradina Botanica – Grădina Botanică Dimitrie Brândză ocupă o suprafaţă de 17 hectare, adăposteşte aproximativ 10000 de specii de plante şi un ierbar cu circa 500000 de exponate. Grădina ca atare este completată de un muzeu (Muzeul Grădinii Botanice) a cărui valoare ştiinţifică rezidă în faptul că expune o colecţie de circa 5000 de specii de plante. Serele grădinii se întind pe o suprafaţă de aproape 4000 de metri pătraţi.
  2. Padurea Baneasa – Pădurea Băneasa este cel mai mare spaţiu verde din Bucureşti. Este situată la aproximativ 10 kilometri de centrul oraşului, fiind separată de Aeroportul Internaţional Băneasa de Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Pădurea Băneasa este, de fapt, singura pădure în adevăratul sens al cuvântului din Bucureşti.
  3. Parcul de aventura Edenland – aflat in Balotesti, la cativa kilometri de Bucuresti, parcul de aventura ofera o experienta minunata pentru copii si parinti, in aer liber, cu interactiuni cu natura si cu animalele, restaurante si alte activitati pline de farmec.

    Activitati cu flori pentru o primavara plina de inspiratie!
    Cursuri decorat floral, cursuri florar, cursuri florist, cursuri florarie – gaseste-ti adevarata vocatie si invata sa fii un profesionist adevarat de la cea mai buna florarie din Romania! Cursurile florist decorator se desfasoara in weekend si au loc in atelierul FlorideLux!
  4. Cursuri decorator floral – in Bucuresti se desfasoara cele mai interesante cursuri de floristica Hobby&Arta, de la care vei invata foarte multe lucruri interesante si vei avea parte de 3 weekend-uri pline de inspiratie si relaxare.
  5. Cursuri aranjamente florale pentru scoala, gradinita sau afterschool – florariile FlorideLux desfasoara ateliere de floristica, design floral si arta de a darui cu stil chiar in incinta scolilor, a gradinitelor sau la afterschool. De asemenea, avem programe speciale pentru Scoala Altfel sau activitati de recreere cu clasa. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pe email contact@floridelux.ro.
  6. Plimbari in parc sau plimbare pe lac – in Bucuresti sunt multe parcuri in care puteti experimenta plimbari pe lac si natura in cele mai frumoase forme ale sale, alaturi de activitati de relaxare si distractie.

Lavanda – planta anului 2018

Se apropie sarbatoarea Floriilor si a Pastelui, gaseste-ti inspiratia online, in cea mai buna florarie din Romania:

Flori de Florii

Flori de Florii

Flori de Paste

Flori de Paste